Deblocari usi Turda Campia Turzii

Deblocari usi Turda Campia Turzii
Business Name: Deblocari usi Turda Campia Turzii
Business Genre:
Short Business Description: Deblocari usi Turda Campia-Turzii si imprejurimi;
Long Business Description:

Deblocam usi metalice, usi termopan, usi de interior, usi de exterior, seifuri, case de bani si orice sistem de inchidere.

Deblocari usi este o firma ce ofera servicii de lacatuserie descarcerare din Turda, activitatea desfasurandu-se atat in zona Turzii cat si in localitatile invecinate.

Deblocarile usilor este un domeniu nou pe piata turdeana, insa extrem de apreciat, majoritatea locatarilor din orase preferand sa apeleze la un specialist in momentul in care una dintre usile pe care le foloseste a ramas blocata sau, pur si simplu, nu mai functioneaza la parametri optimi.

Deblocarea unei usi este o activitate adiacenta celei de reparatii.

Necesita insa o atentie specaila datorita faptului ca este necesar sa se intervina fara a provoca vreo alta paguba materiala usii sau ansamblelor din jur.

Modele de usi pe care le putem debloca in Turda

Deblocari usi metalicein Turda

Oferim servicii de deblocari pentru usile metalice, de producatori diferiti si de dimensiuni variata. Anumite usi metalice se bazeaza pe sistem de inchidere modern, insa acest aspect nu face decat sa ne motiveze si sa ne faca sa intervenim chiar si in cazurile extreme.

Deblocari usi din lemn in Turda

Usile din lemn sunt cel mai usor de deblocat datorita faptului ca sistemul lor de inchidere este unul facil. De asemenea, materialul este unul extrem de maleabil, activitatea echipei noastre realizandu-se fara prea mari probleme.

Deblocari yale usi in Turda

Deblocam toate tipurile de yale, cilindri, broaste, butuci, sau sisteme de inchidere. Asiguram reparatia si inlocuirea yalelor, brostelor, sistemelor de siguranta precum si piese de schimb pentru toate yalele comercializate in tara.

Deblocari usi termopan in Turda

Usile confectionate din PVC sau aluminiu, cunoscute drept usi termopan se pot debloca , indiferent de producator sau forma usii blocate, interventia noastra fiind derulata in baza vastei experiente pe care o avem in acest domeniu.

In general deblocarea usilor in Turda se va realiza fara daune provocate usii. In majoritatea cazurilor butucul yalei trebuie inlocuit.

Pret deblocare usa Turda 50 lei pentru deplasari in oras.

Pretul unui butuc este in general de 70 de lei.

Business Phone Number: 0745 472 923

Send Message to listing owner

Listing Title: Deblocari usi Turda Campia Turzii