Organizatii non guvernamentale

Asociatia Slow Food Turda
Address: Str. Ioan Moldovan 9,
Turda, jud. Cluj, Transilvania, Romania
401168
Business Genre:
Short Business Description: Scopul asociatiei este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national din punct de vedere gastronomic si cultural, precum si sustinerea dezvoltarii agrare.
Long Business Description:

Membri Slow Food Turda duc o campanie permanentă pentru încurajarea producţiei la scară mică, pentru certificarea produselor şi participarea la târguri de acest gen, precum şi la alte evenimente care le-ar putea aduce un profit. Toate acestea cu scopul de a preveni riscul dispariţiei produselor locale, tradiţionale.

Slow Food Turda pune accent pe educaţia tinerei generaţii, organizând periodic vizite la producătorii locali, prin care tinerii pot vedea “pe viu” cum sunt realizate produsele tradiţionale şi având posibilitatea să desluşească tainele unor vechi indeletniciri.

Business Website Address: http://www.slowfoodturda.ro
Business Phone Number: 40.746.366728 / +40.734.075709
Dans Sportiv Potaissa Turda
Address: Langa Scoala I. Opris, cartier Micro 2
Short Business Description: Clubul are ca scop principal promovarea in randul copiilor si tinerilor a dansului ca forma de arta, dar si sport.
Long Business Description:

Clubul a fost infiintat in anul 1995 sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv de catre instructorii Alin si Diana Miron.
Nu toti care ne-au trecut pragul au fost mari sportivi, dar toti care au trecut pe la noi si-au facut cariere de succes, pentru ca dansul te invata sa te lupti, sa rezisti, sa te adaptezi, sa pierzi, sa te ridici, sa socializezi si multe altele.

Business Phone Number: 0747 074 306