De mancat si de baut

La Papion-cafenea culturala
Address: Casa Ratiu, P-ta 1 Decembrie 1918 no. 1, Turda
Business Genre:
Long Business Description:

Singura cafenea culturală din oraş unde “meniul” conţine puţin mai mult: întâlniri cu artişti, poeţi şi scriitori, proiecţii de film, piese de teatru, cărţi bune şi chiar papioane.
Savuraţi în tihnă o cafea ori un ceai răsfoind un ziar sau o carte, atunci locul unde trebuie să ajungeţi este La papion.

Business Phone Number: 0728 989 075
Restaurant Potaissa
Address: Turda, Piata Republicii 6
Business Genre:
Short Business Description: Atmosfera plăcută și relaxantă din interiorul restaurantului vă oferă impulsul necesar pentru a petrece o zi minunată, iar preparatele delicioase sunt create special pentru a vă delecta papilele gustative.
Long Business Description:

Potaissa Hotel – Hotelul Salinei dispune de un restaurant cu 64 de locuri și un bar decorate în stil modern și elegant. Restaurantul este deschis pentru oaspeții hotelului, între orele 7:00 și 10:00, pentru servirea micului dejun, iar între 15:00 și 22:00, Restaurant Potaissa își deschide porțile și pentru publicul larg.

La Restaurant Potaissa pregătim atât bucate tradiționale, cât și preparate internaționale, acompaniate de băuturi alese, servite într-o atmosferă intimă și relaxantă.

Business Phone Number: 0040 364 103 238