Alege intre diferite activități speciale, experiențe pe care sa le ai impreuna cu cei dragi si pe care le vor ține minte mereu. In zona Turda Campia Turzii vă putem pune la dispoziție o gamă largă de experiențe, de la Ture cu Caiacul pe Râul Arieș până la călărie, olărit sau lecții de salsa.

 

 

Tur aerian Turda – Câmpia Turzii – Cheile Turzii -oportunitate pentru pasionatii de fotografie aeriana

Stapaneste nesfarsitul cer si bucura-te de o experienta care iti va aduce mereu un zambet pe buze! Este o idee geniala pentru a face o surpriza prietenilor sau membrilor familiei, provoaca-i la zbor!

Departe, pe verticala, de forfota si zumzetul pamantesc, aceste 30 de minute de  survol cu avionul iti ofera o panorama absolut extraordinara a orasului si imprejurimilor.

Admira si memoreaza, in ce ordine vrei (nu-ti uita aparatul foto); bucura-te, experimenteaza si impartaseste fiorii zborului. Sa ai cer senin!
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la zbor aici!

Lecție de zbor cu avionul in zona Turda Campia Turzii

Fii urmasul lui Vlaicu si Vuia! Încearcă fiorii primei lectii de zbor cu avionul! Poti  sa descoperi libertatea absoluta de a avea controlul  pe cerul nesfarsit.

Lectia de zbor incepe cu un instructaj facut de catre pilot. Vei invata comenzile avionului, efectele acestora  si ce vei face in timpul primei tale lectii de zbor. Apoi este momentul sa mergi la aeronava  unde vei face un tur complet al acesteia pentru a vedea suprafetele principale de control .

Instructorul va efectua decolarea, va demonstra cateva manevre de baza iar apoi e randul tau la mansa. Vei simti pe pielea ta fiorul euforic al zborului.

Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la zbor aici !

 

Cină romantică și limuzină la Turda

O cerere in casatorie, o aniversare, un succes profesional … pentru toate ocaziile speciale experienta unei cine intr-o atmosfera de poveste dintr-un alt timp este un cadou ideal!

O limuzina luxoasa te preia de acasa si te conduce catre castel pentru o cina romantica. Delicatese pregatite dupa retete vechi, vinuri atent selectionate, o primire calda, totul intr-un decor princiar.

Pentru a experimenta cu adevarat o atmosfera de poveste te invitam si la un tur al castelului sa descoperi frumusetea si magia acestui loc.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Champagne Flight la Turda

Surprinde printr-un cadou elegant si fermecator. Fa o declaratie de dragoste la inaltime!

Este o idee de cadou geniala mai ales atunci cand te incearca sentimente de dragoste puternice si doresti sa ti le exprimi la mare inaltime!

Sampanie la gheata, panorama imprejurimilor si imaginea cerului infinit, ce poate fi mai spectaculos? Un cadru minunat pentru o cerere in casatorie sau punctarea unui moment special in viata de cuplu.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Inițiere în alpinism la Turda

Experimenteaza, distreaza-te si bucura-te de o experienta unica si interesanta.

Catararea este ceva natural si in acelasi timp distractiv, este ceva ce iti solicita toate simturile: de la descoperirea unei rute, inclestarea dintre tine si stanca pana la sentimentul pe care il vei avea cand vei depasi toate obstacolele si vei ‚,cuceri” orice versant. Fie ca esti la 3 m sau la 30 m de pamant miscarile tale sunt aceleasi, dar ceea ce face diferenta este ce se intampla in interiorul tau. Adrenalina iti va pompa in vene si senzatia pe care o vei experimenta va fi cu adevarat extrema. Activitatea va incepe cu un scurt instructaj, dupa care vei primi echipamentul si sub indrumarea unui instructor vei avea ocazia sa devi stapanul stancilor.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Lecție de inițiere în Călărie

Calaria este un sport care iti poate oferi multe satisfactii si reprezinta modalitatea perfecta de a te bucura de compania  acestor animale nobile. Aceasta experienta extraordinara va incepe cu o intalnire cu instructorul. Vei incepe programul cu o scurta lectie in cadrul Scolii de Calarie pentru ca instructorul sa poata evalua abilitatile tale de a calari si pentru a te putea plasa in grupul potrivit nivelului tau de experienta. In functie de experienta in calarie, fie vei continua lectiile in interiorul centrului de echitatie, fie te vei bucura de o plimbare calare in natura.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Experientă de inițiere în olărit la Turda

Invata sa folosesti roata olarului, sa dai forme nebanuite lutului si sa realizezi o opera de arta care sa te reprezinte. Aceasta experienta ofera o combinatie de pasiune, relaxare si distractie la atelierul de olarit. Experienta voastra include o vizita a centrului de olarit, unde puteti afla mai multe despre tehnicile folosite in olarit si puteti urmari maestrul in actiune. E timpul sa va murdariti mainile, la propriu! Ajutati de un maestru artizan veti crea o ulcica sau o farfurie.  Cand ati finalizat opera de arta o puteti lua acasa sau maestrul artizan poate pune creatia voastra la ars in cuptor iar apoi o va expedia prin posta la voi acasa, unde o puteti expune cu mandrie la loc de cinste pentru a putea fi admirata de toti cei ce va vor trece pragul.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Lecție de salsa pentru începători

Lectie de salsa pentru incepatori este o experienta ce iti aduce emotie, pasiune si siguranta. Instructorii nostrii de dans te vor conduce in minunata lume a emotiilor provocate de cei mai celebrii pasi de dans.  Adopta miscarile subtile, exprima-te, improvizeaza, traieste salsa! Lectie de salsa pentru incepatori este o activitate pe care o poti face cadou in foarte multe ocazii, o experienta plina de emotie si pasiune.

Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Lecție de tango pentru cupluri la Turda

Lectie de tango este un cadou ideal pentru cei carora le place sa danseze sau pur si simplu timiditatea i-a tinut departe de ringul de dans.  Dupa ce ti-ai incheiat ora de tango celebrul cantec  “Pour Una Cabeza” va rasuna cu totul diferit in mintea ta, fiind insotit de raportarile miscarilor inepuizabile ale tangoului,  dezvaluite in timpul orei de dans. Eleganta , pasiunea , puterea si iubirea iti vor crea minunatul univers  personal al tangoului. Tangoul de demult…
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Zbor cu balonul

http://www.activitati-cadou.ro/images/P/cerere-in-casatorie-zbor-cu-balon.jpg

Aceasta este ideea perfecta pentru o cerere in casatorie! Te vom ajuta sa lansezi marea intrebare.  Cea mai asteptata intrebare “Vrei sa te casatoresti cu mine?” insoteste si cele mai mari emotii.

Pentru momentul lansarii marii intrebari iti recomandam un zbor cu balonul! Fa marele pas! Te asiguram de tot suportul nostru.

Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Skydiving – Salt cu parașuta la Turda

http://www.activitati-cadou.ro/images/P/Cadou%2520-%2520Skydiving-01.jpg

Marele avantaj al unui salt cu parasuta in tandem este ca nu ai nevoie de experienta – doar de un briefing de 30 de minute inainte de salt. Vei fi permanent in siguranta si, “fixat” de un instructor experimentat. Saltul, realizat din avion,  in tandem, iti va oferi una din cele mai extreme senzatii pe care o vei putea experimenta vreodata  – 30 -35 de secunde de cadere libera –  apoi instructorul tau va deschide parasuta si vei pluti lin spre pamant. Revenirea pe pamant dureaza intre 4 si 6 minute.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Telegramă Muzicală la Turda

http://www.activitati-cadou.ro/images/P/telegrama-muzicala.jpg

Ai dorit dintotdeauna sa expediezi cuiva indragit un mesaj pe care sa-l tina minte? Ai acum sa ocazia sa o faci cu mare clasa printr-o telegrama muzicala cantata de o mezzosoprana. O mezzosoprana se va prezenta la locul de munca al sarbatoritului (in termeni de servicii postale Destinatarul) si il va anunta ca are o telegrama, una cantata;  ii va cere permisiunea sa o cante. Mesagerul va canta una din piesele convenite, cu Expeditorul, apoi va citi un scurt mesaj din partea Expeditorului catre Destiantarul sarbatorit.
Expeditorii pot alege intre: 1La Multi Ani sau Happy Birthday 2. “Habanera” din Carmen de Georges Bizet 3. “My favorite things” din Sound of music de Richard Rodgers 4. “I could have danced all night” din My fair lady de Frederick Loewe  5. “Over the rainbow” din Wizard of Oz de Harold Arlen 6. “O sole mio” de Eduardo di Capua.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Zbor acrobatic

Zborul acrobatic te va face sa vezi lumea cu alti ochi. Vei fi supus unor suprasarcini de -2G pana la +4G.  Pilotul va accelera avionul pana la 210 de km/h si va efectua o serie de manevre acrobatice printre care: viraj de lupta (schimbarea brusca a directiei 180 de grade, cu dobandire maxima de inaitime ), ranversare (schimbarea rapida a directiei de zbor cu 180 de grade in plan vertical), picaj (urcare accentuata, urmata de coborare accentuata cu botul orientat vertical in jos, cu trecere prin moment de sarcina negativa), viraj in cutit, coborare in spirala. Toate acestea se petrec la 400 m inaltime. Va fi zborul vietii tale si nimic nu se poate compara cu aceasta experienta uimitoare.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Ture cu Caiacul pe Râul Arieș

Caiacele sunt fabricate din fibră de sticlă şi sunt destinate pentru recreere turelor de recreere pe râuri, lacuri sau mări, pescuit, explorarea unor zone mai puţin accesibile. O tură cu caiacul îţi poate oferi infuzia suficientă de relaxare şi adrenalina necesară după o zi sau o saptamană de stat la birou între patru pereţi. Turele de caiac au loc in apropierea Turzii, pe Valea Ariesului, o zona foarte pitoreasca, plina de peisaje frumoase, numai bune de admirat in timp ce plutiti pe apa. Plecarile au loc din localitatea Vidolm.
Cumpara un voucher, care iti da dreptul sa te programezi la activitate aici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.