Cazare la Turda in Regim hotelier

Cazare la Turda in regim hotelier

Cei care au nevoie de cazare in regim hotelier la Turda, au la dispozitie o serie de variante din care pot alege. Incepand de la hotelurile de 3 stele, precum Potaissa, Centrum, Sun Garden sau Ariesul, si pana la cele de patru stele, tematice, precum Printul Vanator sau, inaugurat mai recent, Hotel Salis.

Fiecare complex care ofera cazare in regim hotelier este situat la o distanta scurta de Salina Turda, in zone relativ centrale ale municipiului. Hotelurile Potaissa si Salis sunt dotate cu centru spa, iar Hotelul Ariesul, situat in Baile Sarate, dispune de baza de tratament.

Cazarea in regim hotelier se poate face in camere single, pentru o singura persoana, duble, pentru cupluri sau pur si simplu pentru 2 persoane care calatoresc impreuna, sau in apartamente, destinate intregii familii.

 

HOTELURI IN TURDA:

 

Hotel Potaissa

 

Hotel Potaissa este hotelul oficial al Salinei Turda. Este situat intr-o zona foarte buna, in centrul orasului, la cateva minute de condus pana la Salina. Facilitatile hotelului de 3 stele includ un centru spa, cu sauna, piscina acoperita si centru fitness.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si baie privata. Unele camere dispun si de o zona de relaxare. Hotel Potaissa are disponibile pentru cazare la 3 stele camere duble, twin, triple, apartamente si camere twin cu acces special pentru persoanele cu dizabilitati.

 

Hotel Sun Garden Turda

Hotelul Sun Garden este situat la iesirea din Turda, spre Cluj-Napoca, la o distanta de 2km de Salina Turda. Facilitatile includ wi-fi gratuit, aer conditionat, TV, baia privata si un bar la care oaspetii pot savura bauturi. De asemenea, aici este permis accesul cu animale de companie.
Pentru cei interesati de cazare la hotel de 3 stele, Sun Garden dispune de camere duble si twin, la nivel standard sau superior, apartamente, dar si camere cu acces special pentru persoanele cu dizabilitati.

 

Hotel Centrum Turda
hotel-centrum

Hotel Centrum este situat in centrul municipiului Turda, la 1.3 km de Salina Turda si la aproximativ 15 km de Cheile Turzii. Printre facilitatile oferite se numara accesul la restaurantul hotelului, wi-fi gratuit, acces la bar si la terasa. Oaspetii care doresc cazare la hotel de 3 stele pot opta intre camere duble sau twin.

 

Hotel Ariesul Turda

hotel-ariesul

Hotel Ariesul este situat in Baile Sarate Turda, in apropiere de Salina Turda, dar si de lacul Roman, cunoscut de turdeni ca si strandul municipal.

Complexul de trei stele este amplasat la 5 km de centrul orasului Turda si dispune de 130 locuri in 65 camere (single, duble si apartamente).

 

 

PRINTUL VANATOR

cazare la hotel de 4 stele in Turda Printul Vanator Printul Vanator este un hotel de 4 stele cu specific medieval, decorat in virtutea vechilor obiceiuri si traditii. De asemenea, este singurul hotel cu specific Dracula din zona. Un mare avantaj al acestui hotel il constituie localizarea excelenta, in centrul orasului, la cateva minute de condus distanta fata de Salina Turda. Printre facilitatile oferite se numara parcare gratuita, wi-fi gratuit, apartamente pentru intreaga familie, dar si faptul ca este acceptat accesul cu animale de companie.
Hotel Printul Vanator are disponibile pentru cazare la 4 stele camere single, duble, twin, triple, quadruple (doua paturi duble) sau chiar apartamente.

 

HOTEL SALIS

Deschis în 2016, hotelul de 4 stele Salis este relativ nou in Turda. Se afla in apropierea Salinei si ofera facilitati precum wi-fi gratuit, restaurant, dar si un centru spa&wellness, dotat cu piscina, cada cu apa sarata, saune si un centru de fitness, toate gratuite pentru oaspeti.
Hotel Salis are disponibile pentru cazare la 4 stele camere duble sau twin, dar si apartamente pentru intreaga familie. Toate camerele sunt dotate cu TV, baie privata, aer conditionat, izolatie fonica si wi-fi gratuit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cazare la hotel de 4 stele in Turda
cazare la hotel de 3 stele in Turda
cazare la hotel de 2 stele in Turda
cazare la pensiune in Turda
cazare Turda regim hotelier
cazare la particulari in Turda
cazare la internat in Turda
cazare Turda garsoniere
cazare Turda case
cazare zona Turda
cazare Turda 7 zile
cazare Turda Valea Ariesului
cazare Turda ieftina
cazare Turda 60 lei
cazare Turda impresii hotel Turda Salis
Salis Spa Turda
hotel Turda Ariesul
hotel Turda Potaissa
hotel Centrum Turda
inchiriere casa termen lung Turda
cazare Turda cu piscina
cazare Turda cu piscina interioara
cazare Turda cu spa
cazare Turda aproape de Salina
cazare mina Turda
cazare Turda Baile Sarate
cazare Turda Dracula
cazare Turda cu piscine
cazare Turda oferte
cazare Turda Romania
cazare Turda camera single
cazare Turda camera dubla
cazare Turda camera twin
cazare Turda camera tripla
cazare Turda penthouse
cazare Turda vile
cazare buna Turda
cazare ieftina Turda preturi            Hunter Prince Castle & Dracula
Dracula Castle Turda
Printul Vanator Turda
cazare imprejurimi Turda
cazare Turda am fost acolo
cazare Turda judetul Cluj
cazare Moldovenesti Turda
cazare Mihai Viteazu Turda
cazare Campia Turzii langa Turda
cazare Buru judetul Cluj
cazare zona Buru
cabane de inchiriat Buru
Cabana Buru cazare
cazare Turda turist info
www. Cazare Turda
cazare Turda 1 mai
cazare Turda Craciun
cazare Turda Revelion
cazare Turda Paste
cazare Turda 2017, 2018, 2019
Spa Turda
piscina acoperita Turda
piscina interioara Turda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.