cazare-turda-la-vila
Cazare la Turda in vile

cazare-turda-la-vila

Va aflati in cautarea unui loc de cazare la Turda in vile? Atunci, aveti noroc, pentru ca in orasul nostru puteti gasi cu usurinta camere disponibile in vile, puse la dispozitie de particulari.

Din lista pe care v-o prezentam mai jos pentru cazare la Turda in vile excludem pensiunile, acestea facand parte dintr-o categorie aparte (puteti gasi detalii despre cazare la Turda in pensiuni aici). Astfel, unitatile de cazare care ofera serviciile de care aveti nevoie sunt:

– Casa Gherman, situata la aproximativ 1 km de Salina Turda. Camerele duble sunt dotate cu TV si baie privata. Facilitatile includ wi-fi gratuit si parcare libera, zona pentru gratare, terasa, gradina sau teren de joaca pentru copii.

– Vila Adriano, situata in zona centrala a orasului, ofera parcare gratuita si unitati de cazare cu acces gratuit la internet wireless. Camerele sunt duble, cu bai private. Oaspetii beneficiaza si de acces la o bucatarie comuna.

– Casa Rodisa, situata la 1,6 km de Salina. Facilitatile includ parcare privata gratuita si wi-fi gratuit. In plus, accesul cu animale de companie este permis, fara a fi necesara achitarea unui cost suplimentar. Camerele disponibile pentru cazarei la Turda in vile sunt duble. Casa Rodissa dispune si de terasa exterioara.

– Daddy House se afla in vecinatatea vechii intrari in Salina Turda. Cei care aleg cazare la Turda in vile la aceasta unitate de cazare pot beneficia de internet wireless gratuit, parcare privata gratuita, facilitati pentru gratar, iar accesul cu animale este permis, insa pentru acest lucru se pot percepe taxe. Camerele disponibile la Daddy House sunt camere deluxe pentru familie (2 paturi de o persoana si un pat dublu mare), apartament cu doua dormitoare (in primul dintre acestea se afla 2 paturi duble, iar in celalalt 2 paturi de o persoana si un pat dublu mare), camera cvadrupla premium (2 paturi de o persoana, 1 pat dublu mare) sau camera de familie cu baie (2 paturi de o persoana, pat dublu mare).

– Casa Nova, se afla pe strada Tunel, in apropiere de intarea veche in Salina Turda. Facilitatile includ internet wireless gratuit, parcare privata gratuita, facilitati pentru gratar, gradina. Camerele disponibile aici pentru cazare la Turda in vile sunt twin sau duble.

– Casa Nobilium este situata, de asemenea, pe strada Tunel. Oaspetii beneficiaza de wi-fi gratuit si parcare gratuita, facilitati pentru gratar, gradina si o bucatarie comuna. Camerele disponibile aici sunt duble, suita de familie deluxe (1 pat de o persoana, 1 pat dublu extra large), camere duble cu pat suplimentar (1 pat de o persoana, 1 pat dublu, mare) sau camera dubla deluxe cu pat suplimentar.

– Casa de Oaspeti Ion Ratiu este situat in zona centrala a orasului. Oaspetii beneficiaza de wi-fi gratuit. Proprietatea are vedere spre rau si dispune de terasa si gradina. Fata de alte locatii similare, Casa de Oaspeti Ion Ratiu ofera spre inchiriere biciclete la fata locului. Camerele disponibile aici sunt single, duble sau twin.

– Casa Arya se afla la 1,3 km de Salina Turda. Daca alegeti sa va cazati aici, puteti beneficia de wi-fi gratuit, parcare gratuita, acces la piscina in aer liber, facilitati pentru gratar, terasa si gradina. Camerele disponibile sunt twin, duble, studio cu o canapea extensibila (1 pat dublu mare + canapea), camera King cu balcon si camera tripla cu baie proprie (1 pat de o persoana, 1 pat dublu).

–  Casa Kapti, o alta unitate pentru cazare la Turda in vile, se afla la aproximativ 2 km de Salina Turda si ofera cazare in apartament cu doua dormitoare (unul din ele dispune de 2 paturi de o persoana, iar celalalt de pat dublu si canapea extensibila), camera dubla sau camera de familie (2 paturi de o persoana, o canapea extensibila).

– Casa Karla, situata la 1,6km distanta de Salina Turda, dispune de internet wi-fi gratuit, parcare gratuita, facilitati pentru gratar, terasa si gradina. Camerele disponibile sunt twin si duble cu baie comuna sau dubla cu baie privata.

Alte unitati care ofera cazare la Turda in vile puteti descoperi accesand platforma Booking.com prin intermediul casetei de cautare din partea dreapta sus a paginii. Pe aceasta platforma puteti selecta datele sejurului dumneavoastra si, astfel, veti obtine detalii despre disponibilitate si costuri.

cazare la hotel de 4 stele in Turda
cazare la hotel de 3 stele in Turda
cazare la hotel de 2 stele in Turda
cazare la pensiune in Turda
cazare Turda regim hotelier
cazare la particulari in Turda
cazare la internat in Turda
cazare Turda garsoniere
cazare Turda case
cazare zona Turda
cazare Turda 7 zile
cazare Turda Valea Ariesului
cazare Turda ieftina
cazare Turda 60 lei
cazare Turda impresii hotel Turda Salis
Salis Spa Turda
hotel Turda Ariesul
hotel Turda Potaissa
hotel Centrum Turda
inchiriere casa termen lung Turda
cazare Turda cu piscina
cazare Turda cu piscina interioara
cazare Turda cu spa
cazare Turda aproape de Salina
cazare mina Turda
cazare Turda Baile Sarate
cazare Turda Dracula
cazare Turda cu piscine
cazare Turda oferte
cazare Turda Romania
cazare Turda camera single
cazare Turda camera dubla
cazare Turda camera twin
cazare Turda camera tripla
cazare Turda penthouse
cazare Turda vile
cazare buna Turda
cazare ieftina Turda preturi            Hunter Prince Castle & Dracula
Dracula Castle Turda
Printul Vanator Turda
cazare imprejurimi Turda
cazare Turda am fost acolo
cazare Turda judetul Cluj
cazare Moldovenesti Turda
cazare Mihai Viteazu Turda
cazare Campia Turzii langa Turda
cazare Buru judetul Cluj
cazare zona Buru
cabane de inchiriat Buru
Cabana Buru cazare
cazare Turda turist info
www. Cazare Turda
cazare Turda 1 mai
cazare Turda Craciun
cazare Turda Revelion
cazare Turda Paste
cazare Turda 2017, 2018, 2019
Spa Turda
piscina acoperita Turda
piscina interioara Turda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.