Oferte de cazare in Turda

Va aflati in cautarea unor oferte de cazare in Turda pentru sejurul dumneavoastra? In municipiul nostru, puteti alege dintr-o diversitate de unitati de cazare, de la case particulare sau apartamente la pensiuni sau hoteluri luxoase.

Oferte de cazare in Turda in case private sau apartamente gasiti la unitati de cazare precum Casa de Oaspeti Ion Ratiu, Apartament Vlad, Daddy House, Beni Relax, Casa Aurora sau Casa Arya. Puteti obtine oferte de cazare in Turda in camere single, twin, duble, sau apartamente. La unele unitati de cazare de acest gen baia este comuna, insa in cele mai multe locuri veti gasi camere dotate cu baie privata.

Daca doriti oferte de cazare in Turda la pensiune, veti putea opta pentru Sarea-n Bucate, unitate de cazare de 5 stele, situata in imediata apropiere a Salinei Turda. Camerele disponibile aici sunt duble, triple, suita junior sau apartament cu 1 dormitor. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cutie de valori si baie privata cu dus. Oaspetii pensiunii au acces gratuit la podgoria care produce vinurile marca Crama La Salina. Oferte de cazare in Turda puteti gasi si la pensiunea M&M Wineyards, situata, de asemenea, in apropierea unei podgorii, la distanta de aproximativ 1 km de Salina Turda. Camerele disponibile aici sunt single (cu baie comuna), duble sau apartament Queen Deluxe. De asemenea, oaspetii pot opta pentru “camere butoi” single sau duble. Pentru alte oferte de cazare in Turda, puteti opta pentru Pensiunea Edy, Casa Tudor si multe altele, pe care le puteti descoperi pe platforma Booking, care poate fi accesata prin intermediul casetei rosii de cautare din partea dreapta sus a paginii.

Oferte de cazare in Turda in regim hotelier puteti gasi la Hotel Potaissa, de 3 stele. Considerat hotelul oficial al Salinei Turda, Potaissa dispune de centru spa si sala de fitness. Sunt disponibile camere twin, duble, triple sau apartament cu 1 dormitor. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si baie privata. Alte oferte de cazare la hotel in Turda sunt disponbile la Sun Garden, situat la iesire din Turda, la aproximativ 2km de Salina, Hotel Centrum, Hotel Ariesul Turda, din Baile Sarate, care dispune si de o baza de tratamente, Hotel Printul Vanator, de 4 stele, un hotel unic, cu alura medievala, avand tematica Dracula, sau Hotel Salis, tot de 4 stele, construit recent, care dispune de un centru spa si de o sala de fitness.

Pentru mai multe oferte de cazare, disponibilitate la data solicitata si preturile practicate de fiecare unitate de cazare in parte, puteti utiliza caseta rosie de cautare din partea dreapta sus a paginii pentru a accesa platforma Booking.com.

cazare la hotel de 4 stele in Turda
cazare la hotel de 3 stele in Turda
cazare la hotel de 2 stele in Turda
cazare la pensiune in Turda
cazare Turda regim hotelier
cazare la particulari in Turda
cazare la internat in Turda
cazare Turda garsoniere
cazare Turda case
cazare zona Turda
cazare Turda 7 zile
cazare Turda Valea Ariesului
cazare Turda ieftina
cazare Turda 60 lei
cazare Turda impresii hotel Turda Salis
Salis Spa Turda
hotel Turda Ariesul
hotel Turda Potaissa
hotel Centrum Turda
inchiriere casa termen lung Turda
cazare Turda cu piscina
cazare Turda cu piscina interioara
cazare Turda cu spa
cazare Turda aproape de Salina
cazare mina Turda
cazare Turda Baile Sarate
cazare Turda Dracula
cazare Turda cu piscine
cazare Turda oferte
cazare Turda Romania
cazare Turda camera single
cazare Turda camera dubla
cazare Turda camera twin
cazare Turda camera tripla
cazare Turda penthouse
cazare Turda vile
cazare buna Turda
cazare ieftina Turda preturi            Hunter Prince Castle & Dracula
Dracula Castle Turda
Printul Vanator Turda
cazare imprejurimi Turda
cazare Turda am fost acolo
cazare Turda judetul Cluj
cazare Moldovenesti Turda
cazare Mihai Viteazu Turda
cazare Campia Turzii langa Turda
cazare Buru judetul Cluj
cazare zona Buru
cabane de inchiriat Buru
Cabana Buru cazare
cazare Turda turist info
www. Cazare Turda
cazare Turda 1 mai
cazare Turda Craciun
cazare Turda Revelion
cazare Turda Paste
cazare Turda 2017, 2018, 2019
Spa Turda
piscina acoperita Turda
piscina interioara Turda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.