cazare-turda-penthouse
Cazare la Turda in penthouse

cazare-turda-penthouse

Doriti un loc de cazare in Turda intr-un apartament de la fereastra caruia sa va puteti bucura de o priveliste speciala? Va recomandam cazare la Turda in penthouse, intr-unul din apartamentele disponibile, situate in zona centrala a orasului.

Unul dintre apartamentele care ofera Cazare la Turda in penthouse se afla in complexul “The Swans Apartments”. Situat in centrul orasului, complexul ofera parcare gratuita, acces la wi-fi gratuit, facilitati pentru gratar, bucatarie complet utilata. Camerele sunt dotate cu TV, baie cu dus si cada, dar si o zona de living cu canapea. Cei care aleg Cazare la Turda in Penthouse la The Swans Apartments pot beneficia de cazare in apartamente de tip Studio, dotate cu canapea extensibila si un pat dublu mare – locuri de dormit suficiente pentru 4 persoane. In plus, de la ferestrele apartamentelor aveti parte de o priveliste superba a centrului orasului si a Cheilor Turzii.

Cazare la Turda in penthouse puteti gasi si in complexul de apartamente Potaissa, situat pe strada Gheorghe Baritiu, nr 109A. Unitatile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat, bucatarie utilata si baie privata, cu dus sau cada si bideu, iar unele dispun si de zona de luat masa si/sau balcon. Alte facilitati tinclud parcare si wi-fi gratuit. Sunt disponibile apartamente cu terasa, care dispun de un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila.

In imediata vecinatate, la numarul 109C se afla Apartamentul Baritiu. Facilitatile incluse sunt TV, wi-fi gratuit, parcare gratuita si un balcon cu vedere la oras. Unitatea de cazare se afla in imediata apropiere a Castrului Roman. Daca optati pentru cazare la Turda in penthouse in acest apartament, trebuie sa stiti ca dispune de un singur pat dublu, mare, fiind capabil sa gazduiasca doua persoane.

Un alt complex de apartamente unde puteti obtine cazare la Turda in penthouse este Orhideea Apartments, situat la 1,2 km de Salina Turda, pe str. Alexandru Ioan Cuza, nr 26. Facilitatile includ aer conditionat, TV, parcare gratuita, wi-fi gratuit, bucatarie echipata cu microunde si toaster, baie privata. Aici puteti gasi apartamente dotate cu dormitor si living, care dispun de 1 pat de o persoana, 1 pat dublu mare si o canapea extensibila, capacitatea acestora fiind de 5 persoane, dar si apartamente dotate cu doua patru duble, mari, capabile sa gazduiasca 4 persoane.

Pe langa aceste optiuni de cazare la Turda in penthouse, puteti obtine cazare in orasul nostru si in apartamente care nu corespund tuturor criteriilor unui penthouse, insa care ofera conditii foarte bune. Unul dintre acestea este Apartament Ciortea (situat in centru, pe strada General Dragalina, nr 15), dotat cu doua dormitoare echipate cu cate un pat dublu, mare si cu un living in care se afla o canapea extensibila (astfel putand sa gazduiasca 6 persoane). Facilitatile includ parcare si wi-fi gratuit, acces cu animale de companie permis, zona de luat masa si bucatarie complet echipata.

Un alt apartament in care puteti obtine cazare este Apartament David, situat pe strada Libertatii, nr 6. Acesta poate gazdui patru persoane, intrucat dispune de dormitor cu pat dublu mare si living cu o canapea extensibila.

Printre apartamentele disponibile in Turda pentru cazare se numara si Apartament Vlad, situat in Piata Republicii, nr 36, in inima orasului, la aproximativ 1,6 km de Salina. Facilitatile includ wi-fi gratuit, parcare privata, bucatarie dotata cu toate ustensilele necesare. Apartamentul include o zona de relaxare dotata cu facilitati pentru tenis de masa si biliard. Apartament Vlad poate gazdui pana la 6 persoane, fiind dotat cu trei dormitoare, fiecare cu cate un pat dublu.

Pentru a rezerva unul dintre aceste apartamente sau pentru a descoperi alte locuri de cazare la Turda in penthouse si nu numai, puteti accesa platforma Booking.com prin motorul de cautare din caseta rosie situata in partea dreapta sus a acestei pagini.

cazare la hotel de 4 stele in Turda
cazare la hotel de 3 stele in Turda
cazare la hotel de 2 stele in Turda
cazare la pensiune in Turda
cazare Turda regim hotelier
cazare la particulari in Turda
cazare la internat in Turda
cazare Turda garsoniere
cazare Turda case
cazare zona Turda
cazare Turda 7 zile
cazare Turda Valea Ariesului
cazare Turda ieftina
cazare Turda 60 lei
cazare Turda impresii hotel Turda Salis
Salis Spa Turda
hotel Turda Ariesul
hotel Turda Potaissa
hotel Centrum Turda
inchiriere casa termen lung Turda
cazare Turda cu piscina
cazare Turda cu piscina interioara
cazare Turda cu spa
cazare Turda aproape de Salina
cazare mina Turda
cazare Turda Baile Sarate
cazare Turda Dracula
cazare Turda cu piscine
cazare Turda oferte
cazare Turda Romania
cazare Turda camera single
cazare Turda camera dubla
cazare Turda camera twin
cazare Turda camera tripla
cazare Turda penthouse
cazare Turda vile
cazare buna Turda
cazare ieftina Turda preturi            Hunter Prince Castle & Dracula
Dracula Castle Turda
Printul Vanator Turda
cazare imprejurimi Turda
cazare Turda am fost acolo
cazare Turda judetul Cluj
cazare Moldovenesti Turda
cazare Mihai Viteazu Turda
cazare Campia Turzii langa Turda
cazare Buru judetul Cluj
cazare zona Buru
cabane de inchiriat Buru
Cabana Buru cazare
cazare Turda turist info
www. Cazare Turda
cazare Turda 1 mai
cazare Turda Craciun
cazare Turda Revelion
cazare Turda Paste
cazare Turda 2017, 2018, 2019
Spa Turda
piscina acoperita Turda
piscina interioara Turda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.